måndag 1 oktober 2012

Min bokmässa 2012

Gissa vad jag har gjort under de senaste dagarna! Jo, jag har åkt golfbil. Seriöst. Fast det var inte det jag tänkte skriva om nu. (Det behöver man bara läsa rubriken för att förstå.)

Första och absolut inte sista gången jag har varit på bokmässan!
   På lördagen kom jag dit när de öppnade, alltså hade det inte kommit så mycket folk än, och det var riktigt skönt. Bara gå omkring, lära sig hitta lite grann (Att hitta helt och hållet är omöjligt.)
   Sen, då blev det helt fullpackat.
Ganska tomt va?

Ganska mycket folk va?

Sen har jag massa bilder på olika bokbloggare som jag träffade. Problemet är att jag inte vet om ni vill att jag lägger ut dem... Så jag lägger bara ut några små gruppfoton nu, och hoppas det är okej med alla. Annars är det bara att kommentera, så tar jag bort det :-)
Här har vi: Johanna, jag (Gud vad kort jag ser ut där), Tova, och nästa person har jag glömt bort namnet på... FÖRLÅT, men vi presenterade oss bara lite snabbt och jag är rätt säker på att du inte vet vem jag är heller! I alla fall, bredvid personen jag glömt bort namnet på står Miriam och Sofie.

Här har vi: IktoroElla, och Alba!
Den där bilden blev väl inte jättebra... Jag menar, hur sjutton ser jag ut!? Men allvarligt talat, det var tre kameror som fotade samtidigt. Hur ska man veta vilket håll man ska titta åt?
I alla fall så är det jag, Ella, och Elisabeth.
Och ännu en gång: Om ni vill att jag ska ta bort någon av bilderna så säg bara till!
   Träffade flera bokbloggare, men fick inte så bra bilder på alla. Och på vissa fick jag inga bilder alls... 
   Men det var i alla fall jättekul att träffa er alla! Vissa hade jag velat prata mer med, men det kommer väl fler tillfällen antar jag. 
   I början trodde jag att jag skulle bli sådär tyst och blyg som jag blir rätt ofta, men nej. Det var som om vi träffats åtminstone tusen gånger tidigare! Och det var verkligen superkul!
Jag måste ha sett Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren typ fyra gånger på två dagar. Det är ganska sjukt, men roligt. De var jättetrevliga. Alla författare jag stötte på var jättetrevliga. Dock stötte jag inte på så många, men ändå...
En liten bild på Mats, Sara och någon som intervjuar dem :-)
En liten bild på Amanda Hellberg, som jag aldrig pratade med. Men jag tänkte det, fast hon försvann. Och när någon försvinner inne på bokmässan, då är det svårt att hitta personen igen.

Jag och Nene Ormes!

Nu kommer lite bilder på böcker och människor som kollar på böcker!

Det här är såklart inte alla böcker de hade på bokmässan, men de var alla jag tog kort på ;-)

Och när det gäller böcker jag köpte, så tänkte jag faktiskt göra en book haul video! Bara en kul grej att prova. Vet inte om jag kommer lyckas, men förhoppningsvis gör jag det. Om inte så får jag väl skriva om böckerna jag köpte, mer komplicerat än så är det inte.
   Blev själv förvånad över alla böcker jag köpte. Köpte tre i fredags när jag var inne i sf-bokhandeln. Sen fick jag en från bloggminglet (Fanns några att välja mellan.) Och sen köpte jag tio stycken inne på bokmässan. Alltså fjorton nya böcker! Så nu måste jag antingen möblera om i min odugliga bokhylla eller köpa en större som inte får kosta mer än 58 kronor. 
   Om det blir en video så borde den komma upp någon gång nu i veckan!

För övrigt så tänker jag aldrig flytta till Göteborg. Det är en väldigt fin stad, men herregud... Som Puck säger i The Iron King: "Hi, princess. Sorry I'm late. Traffic was a bitch."
   Det är inte kul att köra bil där. Nu var det visserligen inte jag som körde, men jag satt ju i bilen. Och gud alla dessa filer! Ibland var jag rädd att vi körde åt fel håll på enkelriktade vägar. Det gjorde vi aldrig, men tänk om!
   Men jag hade verkligen en toppenhelg! Det roligaste var att springa runt med alla bokbloggare. Varför kan ingen av er flytta hit och börja i min skola!? Jag skulle bli superlycklig då!!!!!!!!!

Ha det bäst allihopa!

6 kommentarer:

 1. Jg tycker du borde göra ett inlägg med bilder på dom författarna du träffat :)

  SvaraRadera
 2. Nästa år vill jag följa med;)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med en massa bilder! Vill också träffa andra bokbloggare >_<! Får väl hoppas på nästa år istället.

  Och ja! Jag vill se en bookhaulvideo!

  SvaraRadera
 4. DET VAR BÄST! Vi måste verkligen träffas igen :D

  SvaraRadera
 5. HAHAHAHA Kolla Livs min MOHAHAHA Ska reta henne resten av livet. Det är så typiskt henne att göra så, ta det som ett gott tecken, om hon känner sig obekväm ser hon ut som om hon torterats offentligt på skolgården...(HAHAHA, skrattar fortfarande)
  Jag vill också vara där, ska du dit nästa år? Känner mig som ett fån när alla bara "Åh, vad roligt att vi träffades, jag vill tillbaka, blablabla", snyft.

  SvaraRadera

Hej! Jättekul att du vill kommentera! Men acceptera att kommentarer som jag inte tycker är nödvändiga kommer att tas bort! :D