Om mig och bloggen!

Hallo!

Trevligt att ni hittat hit.
Jag är en väldigt awkward väldigt osocial väldigt nördig 18-åring med en bokblogg som utan tvekan haft sina upp och ner gångar.

Jag älskar att både läsa och skriva, och ni kommer troligtvis få se både och här (om ni nu får se något alls då jag har en tendens att försvinna i flera år och sedan mirakulöst återuppstå.)

När jag nu läser så läser jag både på engelska och svenska, gärna fantasy eller science fiction ( don't forget the romance on top of that). Favoritböcker inkluderar Harry Potter, Hungerspelen, The Iron Fey, Angelfall, Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe, etc etc.

Jag älskar att läsa andra bokbloggar (så länge ni bloggar om böcker i samma stil som dem jag bloggar om) så om ni har en bokblogg jag inte känner till, skicka gärna en länk i en kommentar eller något! :)

5 kommentarer:

 1. heej!
  en ny läsare här!!
  Heter Lovisa och tycker att din blogg är jätte fin!! kolla gärna in min blogg!! lollolindqvist.blogspot.com
  säkert inte lika bra som din<3

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kolla gärna in min bokblogg.
  Jätte fin blogg du har :)

  SvaraRadera
 3. Hej, kollade precis in på din blogg och älskar den!
  En fråga, när du läser läser du böckerna på originalspråket eller svenska? ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh herregud ledsen för sent svar jag är dålig på det här lol.
   Hur som helst så läser jag på både svenska och originalspråk (om originalspråket är engelska, vill säga). Det beror helt på vad jag känner för :)

   Radera
 4. Hejsan! Du kan gärna kika in i min blogg! ;)
  Tycker btw att din blogg är superfin! xD

  SvaraRadera

Hej! Jättekul att du vill kommentera! Men acceptera att kommentarer som jag inte tycker är nödvändiga kommer att tas bort! :D