onsdag 26 september 2012

FINALLY! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ÄNTLIGEN!
   Imorgon åker jag till Göteborg! Och gissa vad jag tänker göra där? Jo, på torsdagen vet jag faktiskt inte. Det beror på när vi kommer dit. Men på fredagen... Nepp, är inte helt säker på det heller. Men jag ska träffa lite släktingar i alla fall, antingen på torsdagen eller på fredagen, eller båda dagarna.
   Men sen då? (Nu kommer vi till det riktigt roliga här.) BOKMÄSSAN!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!) Finally!!! Gud som jag har längtat nu den senaste veckan, och fortfarande längtar för den delen.

Vet inte riktigt om det kommer komma upp några tidsinställda inlägg, funderar på att köra med lite omslagsdueller. Mer än så har jag inte planerat... Men ni får se. Man vet aldrig, jag kanske får ett litet ryck nu och skriver typ sjutton inlägg.

Nu tillbaka till bokmässan:
   Jag har ju stämt träff med några av er, och jag vill bara säga att det verkligen ska bli SUPERKUL att träffa er! Sen hoppas man ju att man kommer träffa flera andra också, som man inte stämt träff med ;)
   Och förresten (Nu börjas det med alla de här "och förresten" som jag använder så mycket.), på lördagen kommer jag ha på mig en gul kofta, som syns ganska tydligt! På söndagen vet jag inte vad jag kommer ha på mig, än. Så då får ni gissa lite.

Jag har inte så jättemycket planerat. På lördagen blir det väl en hel del "gå omkring och titta." Kl. 14-16 (tror jag) tänkte jag gå till Bonniers scen då massa bokbloggare ska prata om ungdomsböcker och sånt där. Sen ska jag försöka hitta till bloggminglet i R3 på våning två som håller på mellan 10 och 12. Annars har jag inte bestämt något annat på lördagen.
   På söndagen tänkte jag gå och lyssna på Sara Bergmark Elfgrens & Mats Strandbergs seminarium när de pratar om Engelsfors-trilogin. Och på söndagen ska det shoppas! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)  Gud... Jag kommer troligtvis inte ens ha råd med att tuggummi när jag kommer hem... -.-

Och förresten, så kan jag inte sluta lyssna på Lady Antebellum. Speciellt låten här nedanför:
Så om ni ska på bokmässan i helgen och får syn på en kines som ser ut att vara ungefär tretton och som står och nynnar lite på "This world keeps spinning faster, inte a new disaster, so I run to you, I run to you, baby", då är det antagligen mig ni har fått syn på. Kom gärna fram och säg hej/hi/hello/hola/bonjour/tjenare mannen! (Det går bra vilket som, fast jag skulle bli lite fundersam om ni sa "tjenare mannen.")

6 kommentarer:

 1. Det ska bli jättekul att få träffas! Skicka gärna ditt nummer. Och nej, jag tror inte jag säger "tjenare mannen" ;)

  SvaraRadera
 2. Tror "bokcirkeln" är mellan 13 och 16 *leker duktig* ;) Hm... måste lista ut ett riktigt bra sätt att hälsa ;P

  Sv: Eller hur!
  Du vill nog inte det nä... sanningen är att... jag faktiskt tror att jag kommer göra det också... det är lixom om Richelle Mead dödar Adrian så är det nog en väldigt STOR risk att jag typ sliter isönder boken och sen börjar skrika...
  Men asså jag kommer INTE döda någon, men möjligtvis ta i sönder något...
  Men jag lovar! Jag är INTE så här galen i verkligheten!

  SvaraRadera
 3. Ha så roligt! :) Jag skulle också gärna vilja gå på seminarium om Engelsforstrilogin, men jag har fullt upp på annat håll, tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Bokcirkeln är faktiskt mellan 14-16... Hehehehe... :P

  Yay, om jag ser dig så kommer jag fram direkt! :D

  SvaraRadera
 5. Sv: Okej, då får jag väl sticka dit 14 istället för 13 då *ger med mig ovanligt enkelt bara för att du är bokbloggare och jag inte vill att du ska bli sur på mig?*

  Alltså jag kanske gör det också, men först blir det nog det där med att srkika och riva i sönder boken ;)

  Haha, japp man ska ju aldrig lova något som man vet att man inte kan hålla men jag ska försöka ;)
  Haha vad bra då :D

  Men ungefär vilken tid ska du dit på lördagen? För jag (och familjen...) ska åka dit så att vi är där vid 9 men har inte köpt biljetter så måste göra det först :/

  SvaraRadera
 6. Ändrade planer: Ska gå på söndag! Vill du träffas? :) (Svara helst på mejl till boksystrar@hotmail.com)

  SvaraRadera

Hej! Jättekul att du vill kommentera! Men acceptera att kommentarer som jag inte tycker är nödvändiga kommer att tas bort! :D