lördag 26 augusti 2017

Jag är inte redo att låta bloggen dö än

Att hålla den här bloggen vid liv känns ibland som att utföra en konstant hjärt- och lungräddning för att bloggen bara vill dö.

Welp, here we go folks.

Så, vad har hänt de här två veckorna när det varit tomt här?
Inte så mycket.
Har läst Legend, A Court of Thorns and Roses, och Strimmor av Hopp, och lär inte recensera någon av dem för att jag inte har lust, helt enkelt. Ibland orkar man liksom inte ha (intressanta) åsikter om allting. Ibland vill man bara läsa utan att behöva skriva om det man läser.

Håller just nu på med Clockwork Prince (samt The Kite Runner, men läser den i skolan så tar bara några kapitel åt gången) och OMG HOLY LORD SÅ BRA. JEM. ALLTSÅ HALLELUJAH SÅ UNDERBAR.
Så uh... Livet leker, med andra ord. Känner inte ens att jag behöver ge Will en örfil varje gång han säger något, vilket jag gjorde när jag läste Clockwork Angel om jag minns rätt, och det är ju ett mirakel i sig.

***

Sedan, nu när jag ändå håller på, så kan jag nämna att för några dagar sedan råkade jag hamna mittemot en person på tunnelbanan som läste ur en bok som det stod "Recensionsexemplar" på och jag tror att mitt huvud exploderade där.Jag menar mate????!!?!? MATE YOU COOL

Hmm.
Eftersom skolan börjat igen så spenderar jag en hel del tid uppe i Stockholm. Typ tre tunnelbanestationer från Gamla Stan. Aka Science Fiction bokhandeln.
Så ni kan ju tänka er att det här inlägget där det står att jag inte får köpa fler böcker förrän jag läst vissa böcker jag har redan, det upphörde att gälla för två dagar sedan. 
Kommer troligtvis (troligtvis mer som helt säkert) att beställa böcker i början av september, så gör en bookhaul då istället :)

Så, det var väl allt tror jag? 
Ha det bra, var snälla, allt det där. (När man inte vet hur man ska avsluta blogginlägg...)
Vi ses väl om två livstider eller så haha 


2 kommentarer:

  1. Jag måste läsa Clockwork Prince! Förstår inte att jag inte har gjort det än....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ahh same though~ det tog ju några år xD Får väl försöka se till att det inte tar lika många år innan jag tar tag i Clockwork Princess haha

      Radera

Hej! Jättekul att du vill kommentera! Men acceptera att kommentarer som jag inte tycker är nödvändiga kommer att tas bort! :D