tisdag 22 juli 2014

USA-haul (Videoinlägg!!)

Japp.
Jag gjorde det.
Jag filmade mig själv igen.
För er skull.
Förlåt för det konstiga slutet men kameran bara slutar filma utan varning efter nio minuter så xD

Del 2 kommer snart!

5 kommentarer:

 1. Jättebra Book Haul Mimmi! Ska själv göra en snart ;) Bara bra och intressanta böcker (och snygga xD) :)

  Ashes on the Waves är sååå snygg! Urläcker verkligen, vet däremot ingenting om den, men man kan ju vilja läsa en bok ändå, omslaget är ju fint i alla fall xD
  Vill verkligen läsa The Maze Runner och har velat det hur länge som helst, men det blir aldrig av..hehe ^^ Synd att du inte gillade den.
  Splintered har jag också velat läsa ett tag och den är ju så fin! Seriöst, wow! Och så verkar den väldigt bra.
  Återigen en bok jag velat läsa länge, The Unbecoming of Mara Dyer, fast jag vet inte vad den handlar om, men har hört en del positivt om den, såå why not? xD
  Jag har läst Shatter Me, på svenska dock, och jag gillade den riktigt mycket. Intressant handling och koncept och så. Längtar efter att få läsa den tredje och sista delen i serien. Hoppas du gillar den! :)
  Every Day, ååhh, vill verkligen läsa den också! Så fin! Och jag gillar Davids tidigare böcker väldigt mycket, så ser fram emot det. Och handlingen är riktigt intressant :)

  Nu blev kommentaren mycket längre än vad det vad tänkt att den skulle bli, men jag kunde ju inte låta bli att skriva lite om de flesta böckerna xD Ser fram emot nästa del :)

  SvaraRadera
 2. Super Book Haul Mimmi~ Din säng ser exakt ut som min systers xD (Jag vet att det inte har något att göra med själva videon men jaja ^^)

  SvaraRadera
 3. Jättebra Book Haul :D Blev också besviken på The Maze Runner, men tror den kan göra sig bättre som film än som bok. Vill läsa alla böcker du köpte som jag inte redan läst :)

  SvaraRadera
 4. Shatter me är verkligen bra! En av mina favoritböcker. :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas hoppas du blir positivt överraskad istället för besviken på Shatter me! Jag ääääälskar den (eller jag tycker andra delen är bättre, men första är också hemskt bra.), absolut en av mina favoritserier, så tror och hoppas att du kommer gilla :D

  SvaraRadera

Hej! Jättekul att du vill kommentera! Men acceptera att kommentarer som jag inte tycker är nödvändiga kommer att tas bort! :D