torsdag 27 september 2012

I'm hereeeee!

Hehe, kom på att jag faktiskt kan blogga via mobilen ;)
Sitter nu i hotellrummet och tänkte läsa resten av kvällen :)
Så nu står det mellan The Vampire Diaries och En bit av mig fattas. Ni kan ju gissa vilken jag kommer välja ;)

Snacka om muppad mobilkamera. Bilden är ju för sjutton helt rutig!

onsdag 26 september 2012

FINALLY! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ÄNTLIGEN!
   Imorgon åker jag till Göteborg! Och gissa vad jag tänker göra där? Jo, på torsdagen vet jag faktiskt inte. Det beror på när vi kommer dit. Men på fredagen... Nepp, är inte helt säker på det heller. Men jag ska träffa lite släktingar i alla fall, antingen på torsdagen eller på fredagen, eller båda dagarna.
   Men sen då? (Nu kommer vi till det riktigt roliga här.) BOKMÄSSAN!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!) Finally!!! Gud som jag har längtat nu den senaste veckan, och fortfarande längtar för den delen.

Vet inte riktigt om det kommer komma upp några tidsinställda inlägg, funderar på att köra med lite omslagsdueller. Mer än så har jag inte planerat... Men ni får se. Man vet aldrig, jag kanske får ett litet ryck nu och skriver typ sjutton inlägg.

Nu tillbaka till bokmässan:
   Jag har ju stämt träff med några av er, och jag vill bara säga att det verkligen ska bli SUPERKUL att träffa er! Sen hoppas man ju att man kommer träffa flera andra också, som man inte stämt träff med ;)
   Och förresten (Nu börjas det med alla de här "och förresten" som jag använder så mycket.), på lördagen kommer jag ha på mig en gul kofta, som syns ganska tydligt! På söndagen vet jag inte vad jag kommer ha på mig, än. Så då får ni gissa lite.

Jag har inte så jättemycket planerat. På lördagen blir det väl en hel del "gå omkring och titta." Kl. 14-16 (tror jag) tänkte jag gå till Bonniers scen då massa bokbloggare ska prata om ungdomsböcker och sånt där. Sen ska jag försöka hitta till bloggminglet i R3 på våning två som håller på mellan 10 och 12. Annars har jag inte bestämt något annat på lördagen.
   På söndagen tänkte jag gå och lyssna på Sara Bergmark Elfgrens & Mats Strandbergs seminarium när de pratar om Engelsfors-trilogin. Och på söndagen ska det shoppas! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)  Gud... Jag kommer troligtvis inte ens ha råd med att tuggummi när jag kommer hem... -.-

Och förresten, så kan jag inte sluta lyssna på Lady Antebellum. Speciellt låten här nedanför:
Så om ni ska på bokmässan i helgen och får syn på en kines som ser ut att vara ungefär tretton och som står och nynnar lite på "This world keeps spinning faster, inte a new disaster, so I run to you, I run to you, baby", då är det antagligen mig ni har fått syn på. Kom gärna fram och säg hej/hi/hello/hola/bonjour/tjenare mannen! (Det går bra vilket som, fast jag skulle bli lite fundersam om ni sa "tjenare mannen.")

torsdag 20 september 2012

Bara för att jag väldigt gärna vill veta

Jag vill bara få en sak klart för mig här, bara för att jag är riktigt nyfiken och verkligen vill veta.
   Vilka av er ska till bokmässan och vilka dagar kommer ni vara där och om, om, vi är där på samma dagar, har ni lust att träffas?
   Skulle vara jättekul om ni kunde skicka in en kommentar och berättar ☺
Några av er har jag redan stämt träff med, men jag vill ju träffa alla

Förresten, jag kommer vara där på lördagen och söndagen. Bara så att ni vet.
Och förresten igen! På lördagen ska det typ vara bloggmingel mellan 10-12. Läs mer om det här. Skulle vara kul om så många som möjligt kom dit ☺
   Och förresten ännu en gång! Jag har tandställning. Tänkte bara nämna det så att ni inte blir så förvånade ;) Och så förresten en sista gång... Jag älskar den här låten ;)

Så om du nu ska till bokmässan MÅSTE du kommentera, eller nej förresten. Vare sig du ska dit eller inte så måste du kommentera och berätta det, annars... ehm... *tänker*.... *inser att jag har hjärnsläpp*... *märker att hjärnsläppet försvinner*... Annars skickar jag kaninerna på er! Riktigt blodtörstiga bestar ska ni veta!