fredag 14 september 2012

Tävling! (Fast ännu en gång inte hos mig.)

Nu finns det en tävling hos Boklysten, där man har chansen att vinna hela Fifty Shades-trilogin! Personligen har jag nog inte hört så mycket om den, tror jag... (Förlåt, men det är fredag, och då blir jag lite trög.)
   För att få reda på mer om tävlingen får klickar ni HÄR!

UPDATE: Oj, nu vet jag vad böckerna handlar om... Kanske inte är något jag borde läsa så mycket om i den här åldern, om man säger så...

3 kommentarer:

  1. SV: THE FAULT IN OUR STARS ÄR ETT MÅSTE DU MÅSTEMÅSTEMÅSTE LÄSA DEN!!! :D Vad jag försöker säga är... att den är bra hehe ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, jag och min mamma snackade om dem imorse eftersom författaren var med på Skavlan i går och hennes arbetskamrat hade tydligen sagt något i stil med: Låt inte Johanna läsa den! Om du ser henne läsa den, ta den och läs den själv.
    Haha,men är lite nyfiken på dem trots att dem handlar om det som dem gör eftersom det började som en fan-fiction till Twilight och de har fått så pass blandade recensioner ;)

    SvaraRadera

Hej! Jättekul att du vill kommentera! Men acceptera att kommentarer som jag inte tycker är nödvändiga kommer att tas bort! :D